HowTo gids:

Hoe je van een websitebezoeker
een droomklant maakt

33 bewezen tips

  • Ontdek hoe je websitebezoekers warm maakt voor je aanbod 😍
  • Leid hen sneller naar een afspraak, offerte-aanvraag of aankoop (op een ontspannen manier)
  • Zorg dat je website geld oplevert (i.p.v. alleen maar geld kost)

Ga vandaag nog aan de slag 💪 

Download de GRATIS HowTo gids:

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt af en toe een mailtje, waarin ik je verder help met je website! Je kan je altijd eenvoudig afmelden.

Dit ben ik

Manita Postma

Een mooi vrij leven, waarin ik mensen heel goed heb geholpen. Mooie herinneringen heb gemaakt. En mezelf zoveel mogelijk heb ontwikkeld. Daar wil ik later met trots op terugkijken 😊

Een drukke agenda heeft vaak roet in het eten gegooid. Dat stoorde me. Ik vind het namelijk zonde dat je alleen maar heel hard werkt, zonder te genieten van het leven. En niet de tijd hebt om mensen echt heel goed te helpen. Sinds ik mijn website inzet als 24/7 marketingmedewerker, heb ik de tijd en het inkomen om aan m’n plannen te werken en ondernemers beter te helpen 🍀.

Mijn website neemt me namelijk veel werk uit handen. Denk aan klanten aantrekken, vragen beantwoorden en op een ontspannen manier verkopen. Dat gun ik iedere ambitieuze ondernemer en daarom deel ik graag mijn kennis en tools met je. Zo heb jij ook de tijd om jouw dromen waar te maken 😌

Download
de Howto gids

HowTo gids:

Hoe je van een websitebezoeker
een droomklant maakt

33 bewezen tips

  • Ontdek hoe je websitebezoekers warm maakt voor je aanbod 😍
  • Leid hen sneller naar een afspraak, offerte-aanvraag of aankoop (op een ontspannen manier)
  • Zorg dat je website geld oplevert (i.p.v. alleen maar geld kost)

Ga vandaag nog aan de slag 💪 

Download de GRATIS HowTo gids:

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt af en toe een mailtje, waarin ik je verder help met je website! Je kan je altijd eenvoudig afmelden.

Dit ben ik

Manita Postma

Een mooi vrij leven, waarin ik mensen heel goed heb geholpen. Mooie herinneringen heb gemaakt. En mezelf zoveel mogelijk heb ontwikkeld. Daar wil ik later met trots op terugkijken 😊

Een drukke agenda heeft vaak roet in het eten gegooid. Dat stoorde me. Ik vind het namelijk zonde dat je alleen maar heel hard werkt, zonder te genieten van het leven. En niet de tijd hebt om mensen echt heel goed te helpen. Sinds ik mijn website inzet als 24/7 marketingmedewerker, heb ik de tijd en het inkomen om aan m’n plannen te werken en ondernemers beter te helpen 🍀.

Mijn website neemt me namelijk veel werk uit handen. Denk aan klanten aantrekken, vragen beantwoorden en op een ontspannen manier verkopen. Dat gun ik iedere ambitieuze ondernemer en daarom deel ik graag mijn kennis en tools met je. Zo heb jij ook de tijd om jouw dromen waar te maken 😌

Download
de HowTo gids