Life changing online programma voor het leven van jou en je klant!

Vul je agenda met de beste klanten, dankzij je website

Soms denk je echt: er komt geen einde aan die takenlijst en m’n agenda zit bomvol. Je hebt het mega druk. Maar het geeft je tegelijkertijd ook een goed gevoel om mensen te helpen. Nee zeggen is dan ook niet je sterkste punt. Maar wat je teleurstelt is dat je hulp soms als vanzelfsprekend wordt gezien. En dat terwijl jij je kostbare tijd investeert in deze mensen. En soms zelfs mensen in je privéleven moet teleurstellen, omdat je nog even aan de slag bent voor klanten. Dat voelt niet goed. En je weet zeker dat je daar op je oude dag spijt van krijgt. Maar hoe je die situatie verandert? Dat leer ik je in de eerste module van deze training. Tijd is geen excuus meer. 

Hoe zou het voor je zijn als je precies wist hoe jij je agenda vult met klanten die jouw enorm waarderen? Die jou mega veel energie geven en die jou heel goed betalen. Omdat je echt van betekenis bent voor hen. Zij zijn een ambassadeur voor je, omdat je hen echt die levensveranderende transformatie hebt kunnen geven. Hoe zou het voor je zijn als je wist hoe je die kennis die je in je hebt, om zet naar een programma of aanbod die mensen deze enorme transformatie geeft?! Dat is toch geweldig?

Zo heb jij niet alleen een betekenisvol en prachtig leven, maar je klant ook. En dat is toch waarom wij als ondernemers hier op aarde zijn? Omdat wij het leven van anderen en de wereld een stukje mooier maken.

Dit is mijn levensmissie en daarom heb ik deze life changing experience ontwikkeld.

R

Jij vind jouw levensmissie en komt in de actiemodus om van enorme betekenis te zijn voor de klant die jou enorm waardeert, waar je energie van krijgt en die jou heel goed betaalt.

R

Je leert hoe je echt een onweerstaanbaar aanbod maakt, zodat jouw beste klanten graag met je in zee gaan. Ze zijn zo mega enthousiast over jouw hulp, waardoor zij ambassadeur van je bedrijf worden.

R

Je gaat praktisch aan de slag met website teksten, creatieve opdrachten, layout en strategie om jouw website ijzersterk te maken, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt.

Manita_Postma_eigenaar_website_ontwikkeling
review lemon n salt

Manon – De Laserkliniek

Ze werkt samen met Manita op het gebied van website ontwikkeling en kreeg website coaching.

Over mijn vak weet ik heel veel, maar van marketing, de kracht van een website, sterke teksten helemaal niks. Ik had vooraf mijn twijfels: in hoeverre willen klanten via een website een afspraak inplannen? Maar na de lancering van mijn site, stroomde mijn agenda -via mijn website- vol met afspraken, en wel met de beste cliënten! Ik heb veel van Manita geleerd en wat het belangrijkste is: de cliënten waarderen de site en plannen gemakkelijk een afspraak in. Niks dan lof!

Door de tips en adviezen van Manita heb ik geleerd hoe je met je teksten je beste klanten aan kunt trekken. Hierdoor ben ik anders gaan schrijven en denken. Voorheen schreef ik zakelijker, terwijl mijn benadering tijdens een behandeling juist persoonlijk is. Ik merk dat mijn manier van schrijven grote invloed heeft op het type klant dat ik aantrek. Ik trek nu via de site mensen aan die heel goed bij mij passen.

Gedreven professionals die graag met hun vak bezig zijn en willen dat hun website echt voor hen gaat werken, kunnen veel bereiken met de hulp van Manita.

Manita werkt secuur, schakelt snel, denkt met je mee en vooruit. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het resultaat is boven verwachting!

De modules van het online programma

 1. Hoe je jouw agenda vrijmaakt voor de beste klanten.
 2. Hoe je jouw levensmissie vindt.
 3. Hoe je bepaalt wie jouw beste klanten zijn (je leert jezelf beter kennen).
 4. Hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt voor de beste klanten.
 5. Hoe je jouw website inricht om de beste klanten aan te trekken.

+ Bonus: secret skills

Hoe het werkt?
Je krijgt na het aanmelden meteen toegang tot de onlinetraining via mijn leeromgeving. De video’s zijn praktisch ingericht met bewezen technieken, zodat je snel de juiste stappen maakt en het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden. Je kunt de video’s ook gemakkelijk beluisteren of bekijken via je telefoon, zodat je altijd aan de slag kunt. Het systeem houdt bij waar je gebleven bent. Ook handig! Dat voorkomt dat je iedere keer moet zoeken naar de juiste video. Naast het delen van kennis en adviezen, stel ik je vragen, inspireer ik je en geef ik opdrachten. Denk aan het schrijven van je salespagina. Jouw ondernemerspad wordt helder, zodat je gemakkelijker keuzes kunt maken.

Ben jij klaar om van betekenis te zijn op deze wereld?

Jouw investering:
599

Manita Postma

Ik ben Manita Postma en ik geloof dat iedere ondernemer het in zich heeft om succesvol en gelukkig te zijn. Ondernemers staan er namelijk om bekend dat ze positieve harde werkers zijn en zich vastbijten in problemen die ze willen oplossen. Daar heb ik heel veel bewondering voor. Het doet me pijn als ik zie dat een ondernemer niet de waardering krijgt, die hij of zij verdient. En dat mensen nog onvoldoende inzien dat dit de echte specialisten zijn die anderen heel goed kunnen helpen. Daarom help ik ondernemers hun agenda vullen met de beste klanten. Ze krijgen dan niet alleen de waardering die ze verdienen, maar maken ook een positieve impact op het leven van anderen. Zo maken ze het leven van anderen en die van zichzelf mooier 🙂

review lemon n salt

Reinouw – Arbeidspsycholoog

Ze werkt samen met Manita op het gebied van website ontwikkeling en kreeg aanbod coaching

Vooraf twijfelde ik wel of Manita mijn vakgebied wel zou ‘begrijpen’ en de juiste vertaling zou kunnen maken naar mijn klanten. Uiteindelijk was ik juist blij met hoe ze naar de inhoud, mijn aanbod en klanten keek, juist omdat zij er minder inhoudelijk in zit.

Onze samenwerking heeft een prachtige site opgeleverd. Maar ook  inzichten en het ‘meer vanuit de klant denken’. Ik denk dat ik (zoals zovelen) toch snel geneigd ben om mijn kennis zoveel en zo goed mogelijk over te willen brengen op mensen.

Maar Manita ‘denkt andersom’: dus niet vanuit jezelf en wat je kan, maar vanuit wat de klant nodig heeft. Het gaat om dingen die je eigenlijk wel weet, maar zodra het over je eigen vakgebied gaat, blijkt het toch lastig om daar met die afstand naar te kijken.

Manita stelde mij vragen die mij hielpen om vanuit de klant te denken. Mij werd ook duidelijk dat het om proces gaat dat niet in één dag klaar. En ik begreep dat ik keuzes moest maken: welke klant en welk aanbod passen écht bij mij? Ergens wist ik dat wel, maar Manita gaf me dat extra duwtje om te durven kiezen. En dat geeft rust.

Ik zou Manita’s hulp aanbevelen aan iedereen die bereid is te investeren in zichzelf en zijn klant. Aan ondernemers die houden van informeel contact en die openstaan voor een andere kijk dan ze misschien in gedachten hadden. En ik denk ook aan vrouwen die, net als ik, de stap maken om voor zichzelf te beginnen. Dan vind je toch een stukje herkenning bij Manita en dat zorgt voor verbinding. Manita denkt echt mee en verdiept zich in jouw klant en stelt alle vragen die nodig zijn, en dat helpt je om stappen te zetten die het verschil maken.

Wil jij van betekenis zijn op deze wereld?

Life changing online programma voor het leven van jou en je klant!

Vul je agenda met de beste klanten, dankzij je website

Soms denk je echt: er komt geen einde aan die takenlijst en m’n agenda zit bomvol! Je hebt het mega druk. Maar het geeft je tegelijkertijd ook een goed gevoel om mensen te helpen.

Nee zeggen is dan ook niet je sterkste punt.

Maar wat je teleurstelt is dat je hulp soms als vanzelfsprekend wordt gezien. En dat terwijl jij je kostbare tijd investeert in deze mensen. En soms zelfs mensen in je privéleven moet teleurstellen, omdat je nog even aan de slag bent voor klanten. Dat voelt niet goed.

En je weet zeker dat je daar op je oude dag spijt van krijgt. Maar hoe je die situatie verandert? Dat leer ik je in de eerste module van deze training. Tijd is geen excuus meer.

Hoe zou het voor je zijn als je precies wist hoe jij je agenda vult met klanten die jouw enorm waarderen? Die jou mega veel energie geven en die jou heel goed betalen. Omdat je echt van betekenis bent voor hen.

Zij zijn een ambassadeur voor je, omdat je hen echt die levensveranderende transformatie hebt kunnen geven.

Hoe zou het voor je zijn als je wist hoe je die kennis die je in je hebt, om zet naar een programma of aanbod die mensen deze enorme transformatie geeft?! Dat is toch geweldig?

Zo heb jij niet alleen een betekenisvol en prachtig leven, maar je klant ook.

En dat is toch waarom wij als ondernemers hier op aarde zijn? Omdat wij het leven van anderen en de wereld een stukje mooier maken.

Dit is mijn levensmissie en daarom heb ik deze life changing experience ontwikkeld.

R

Jij vind jouw levensmissie en komt in de actiemodus om van enorme betekenis te zijn voor de klant die jou enorm waardeert, waar je energie van krijgt en die jou heel goed betaalt.

R

Je leert hoe je echt een onweerstaanbaar aanbod maakt, zodat jouw beste klanten graag met je in zee gaan. Ze zijn zo mega enthousiast over jouw hulp, waardoor zij ambassadeur van je bedrijf worden.

R

Je gaat praktisch aan de slag met website teksten, creatieve opdrachten, layout en strategie om jouw website ijzersterk te maken, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt.

review lemon n salt

Manon – De Laserkliniek

Ze werkt samen met Manita op het gebied van website ontwikkeling en kreeg website coaching.

Over mijn vak weet ik heel veel, maar van marketing, de kracht van een website, sterke teksten helemaal niks. Ik had vooraf mijn twijfels: in hoeverre willen klanten via een website een afspraak inplannen? Maar na de lancering van mijn site, stroomde mijn agenda -via mijn website- vol met afspraken, en wel met de beste cliënten! Ik heb veel van Manita geleerd en wat het belangrijkste is: de cliënten waarderen de site en plannen gemakkelijk een afspraak in. Niks dan lof!

Door de tips en adviezen van Manita heb ik geleerd hoe je met je teksten je beste klanten aan kunt trekken. Hierdoor ben ik anders gaan schrijven en denken. Voorheen schreef ik zakelijker, terwijl mijn benadering tijdens een behandeling juist persoonlijk is. Ik merk dat mijn manier van schrijven grote invloed heeft op het type klant dat ik aantrek. Ik trek nu via de site mensen aan die heel goed bij mij passen.

Gedreven professionals die graag met hun vak bezig zijn en willen dat hun website echt voor hen gaat werken, kunnen veel bereiken met de hulp van Manita.

Manita werkt secuur, schakelt snel, denkt met je mee en vooruit. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het resultaat is boven verwachting!

De modules van het online programma

 1. Hoe je jouw agenda vrijmaakt voor de beste klanten.
 2. Hoe je jouw levensmissie vindt.
 3. Hoe je bepaalt wie jouw beste klanten zijn (je leert jezelf beter kennen).
 4. Hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt voor de beste klanten.
 5. Hoe je jouw website inricht om de beste klanten aan te trekken.
 6. Hoe je de beste klanten aantrekt naar je website

+ Bonus: secret skills

  Hoe het werkt?
  Je krijgt na het aanmelden meteen toegang tot de onlinetraining via mijn leeromgeving. De video’s zijn praktisch ingericht met bewezen technieken, zodat je snel de juiste stappen maakt en het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden. Je kunt de video’s ook gemakkelijk beluisteren of bekijken via je telefoon, zodat je altijd aan de slag kunt. Het systeem houdt bij waar je gebleven bent. Ook handig! Dat voorkomt dat je iedere keer moet zoeken naar de juiste video. Naast het delen van kennis en adviezen, stel ik je vragen, inspireer ik je en geef ik opdrachten. Denk aan het schrijven van je salespagina. Jouw ondernemerspad wordt helder, zodat je gemakkelijker keuzes kunt maken.

  Ben jij klaar om van betekenis te zijn op deze wereld?

  Jouw investering:
  599

  Manita Postma

  Ik ben Manita Postma en ik geloof dat iedere ondernemer het in zich heeft om succesvol en gelukkig te zijn. Ondernemers staan er namelijk om bekend dat ze positieve harde werkers zijn en zich vastbijten in problemen die ze willen oplossen. Daar heb ik heel veel bewondering voor. Het doet me pijn als ik zie dat een ondernemer niet de waardering krijgt, die hij of zij verdient. En dat mensen nog onvoldoende inzien dat dit de echte specialisten zijn die anderen heel goed kunnen helpen. Daarom help ik ondernemers hun agenda vullen met de beste klanten. Ze krijgen dan niet alleen de waardering die ze verdienen, maar maken ook een positieve impact op het leven van anderen. Zo maken ze het leven van anderen en die van zichzelf mooier 🙂

  review lemon n salt

  Reinouw – Arbeidspsycholoog

  Ze werkt samen met Manita op het gebied van website ontwikkeling en kreeg aanbod coaching

  Vooraf twijfelde ik wel of Manita mijn vakgebied wel zou ‘begrijpen’ en de juiste vertaling zou kunnen maken naar mijn klanten. Uiteindelijk was ik juist blij met hoe ze naar de inhoud, mijn aanbod en klanten keek, juist omdat zij er minder inhoudelijk in zit.

  Onze samenwerking heeft een prachtige site opgeleverd. Maar ook  inzichten en het ‘meer vanuit de klant denken’. Ik denk dat ik (zoals zovelen) toch snel geneigd ben om mijn kennis zoveel en zo goed mogelijk over te willen brengen op mensen.

  Maar Manita ‘denkt andersom’: dus niet vanuit jezelf en wat je kan, maar vanuit wat de klant nodig heeft. Het gaat om dingen die je eigenlijk wel weet, maar zodra het over je eigen vakgebied gaat, blijkt het toch lastig om daar met die afstand naar te kijken.

  Manita stelde mij vragen die mij hielpen om vanuit de klant te denken. Mij werd ook duidelijk dat het om proces gaat dat niet in één dag klaar. En ik begreep dat ik keuzes moest maken: welke klant en welk aanbod passen écht bij mij? Ergens wist ik dat wel, maar Manita gaf me dat extra duwtje om te durven kiezen. En dat geeft rust.

  Ik zou Manita’s hulp aanbevelen aan iedereen die bereid is te investeren in zichzelf en zijn klant. Aan ondernemers die houden van informeel contact en die openstaan voor een andere kijk dan ze misschien in gedachten hadden. En ik denk ook aan vrouwen die, net als ik, de stap maken om voor zichzelf te beginnen. Dan vind je toch een stukje herkenning bij Manita en dat zorgt voor verbinding. Manita denkt echt mee en verdiept zich in jouw klant en stelt alle vragen die nodig zijn, en dat helpt je om stappen te zetten die het verschil maken.

  Wil jij van betekenis zijn op deze wereld?