Win een High level website

t.w.v. €3000,-

Zo maak je kans op een nieuwe high level website

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jouw volle agenda zich transformeert naar een agenda met meer vrijheid en plezier. Dit omdat je website je taken uit handen neemt. Stel je voor dat jouw high level website op basis van bewezen gedragspsychologie, klanten aantrekt die supergemotiveerd zijn, je goed betalen en jou mega veel energie geven. Hoe zou jij je dan voelen?

Dat is de realiteit waar je nu één stap van verwijderd bent.

Normaal gesproken zou je het liefst voor dit soort diensten betalen, omdat je kwaliteit wilt. Maar stel jij krijgt op 14 februari een mail in je inbox met “Jij bent de gelukkige winnaar”, dan kan ik 1 ding beloven: jouw website is op maat gemaakt en van top kwaliteit. Geen standaard website. Maar een high level website die jouw kwaliteiten op een hoogwaardige en pure manier laat zien. Jouw creatieve ideeën worden eindelijk werkelijkheid!

Dit is voor jou als je:

R

een aanbod hebt waarmee je het leven of het bedrijf van een ander verbetert. 

R

toe bent aan een nieuwe website omdat je ontzettend gegroeid bent en je website achterbleef.

R

mega veel creatieve ideeën hebt, maar je website je tegenhoudt om het de wereld in te brengen.

Ben jij klaar om potentiële ambassadeurs aan te trekken met je website?

en grijp deze unieke kans.

klantmatch training

Waarom geef je een high level website weg?

Toen ik deelde dat ik een strategische website weg zou geven, kreeg ik geschrokken reacties. Alsof ik ging verhuizen naar de maan. Maar ik heb het afgelopen jaar heel hard gewerkt aan nieuwe ideeën, om mijn ideale klanten te helpen aan meer potentiële ambassadeurs. En om dit de wereld in te brengen, wilde ik iets doen met grote impact. 

Op mijn verjaardag.

Ik ben heel enthousiast om iemand heel blij te mogen maken, die echt het leven of het bedrijf van iemand anders enorm verbetert. Als we elkaars leven of bedrijf helpen verbeteren, krijgen we allemaal een mooier en vrijer leven.

Ook ben ik op dit moment bezig met high level websites laagdrempeliger te maken en de input die ik krijg met deze actie, gaan mij hier enorm bij helpen en uiteidelijk veel meer ondernemers met het hart op de juiste plaats.

en maak kans op een nieuwe high level website

klantmatch training

Een paar door mij gemaakte websites

Veelgestelde vragen

Is de website helemaal gratis als ik win?

Als je de Website win-actie wint, dan is de ontwikkeling van de website tot 3000 euro gratis. De domeinnaam, hosting en het onderhoud blijven voor je eigen rekening. Kies je voor betaalde plugins of koppelingen, dan is de investering ook voor jezelf. Hier vind je een overzicht van de verschillende opties met de investering er bij, om je een beeld te geven wat je voor dit bedrag krijgt. Je mag het bedrag ook besteden als korting op een groter traject. 

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Op 14 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Meld je aan voor 8 februari om 12.00 uur.

Wat wil je dat ik er voor terug doe als ik win?

Ik verwacht dat we samen een hele sterke site neerzetten. De meest belangrijke factoren in onze samenwerking zijn voor mij: enthousiasme, het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en in de actiemodus gaan om klanten aan te trekken naar je site 🙂

Zit ik ook aan abonnementen vast?

Dat is afhankelijk van welke programma’s of systemen je aan de website wilt koppelen. Als je een agenda op je website wilt koppelen, dan sluit je zelf een abonnement af. Dat geldt ook voor een emailsysteem zoals Active Campaign bijvoorbeeld. Je bent zelf vrij in je keuzes.

We werken met WordPress Divi. Dat is een betaald systeem. Als je kiest voor mijn vaste hosting collega, dan zit dit bij de onderhoudskosten in. Anders betaal je rond de 230 euro voor een lifetime licentie. Hostingpartijen kunnen dit vaak voor een lager bedrag aanbieden, omdat zij meerdere websites op een licentie kunnen draaien. Vraag gerust als het nog niet helemaal duidelijk is 🙂

Wat levert de website mij op?

Je krijgt van mij alle handvatten om high level klanten aan te trekken met je website. Dit zijn klanten die jou energie geven, heel gemotiveerd zijn, waarderen en waarmee jij de beste resultaten behaalt. Goede resultaten zorgen voor ambassadeurs! Het is wel van belang dat jij zelf de verantwoordelijkheid neemt voor het aantrekken van bezoekers naar je website en dat je salesskills onder de knie hebt. De website is altijd in beweging, omdat jij groeit. Door te analyseren en finetunen, zorg je steeds voor betere resultaten. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het resultaat wat je behaalt.

Wat gebeurt er met de huidige inhoud van m'n website?

We kijken samen wat je wilt behouden en zorgen dat de linkjes van de pagina’s die je niet meer nodig hebt, verwijzen naar de juiste pagina. Alles wat binnen het budget van 3000 euro past, pakken we op. Om je een beeld te geven wat je voor deze investering normaalgesproken hebt, kun je dit website overzicht bekijken. 

Wat als ik een website wil die over het gewonnen budget gaat van 3000 euro, is dat mogelijk?

Ja hoor dat is geen probleem, dan krijg je de 3000 euro als korting.

Wat moet ik er zelf voor doen, voordat de site online staat?

Je levert zelf je teksten aan op basis van mijn sjablonen en de handvatten die ik je geef. Ik stuur je een benodigdhedenlijst met daarop o.a. jouw contactgegevens, koppelingen met eventuele programma’s etc. Ook ontvang ik graag minimaal 15 professionele branding foto’s. Ik heb eventueel connecties met fotografen, mocht je daar gebruik van willen maken. Verder verwacht ik jouw actieve deelname tijdens de strategische gesprekken en de vragen die ik je stel. En natuurlijk mag jouw enthousiasme en positieve houding niet ontbreken.

Ik ben zelf marketeer/businesscoach, kan ik mijn eigen methode toepassen?

Je bent vrij om je eigen methode toe te passen. Je bent namelijk altijd zelf verantwoordelijk voor het resultaat wat je behaalt met je website. Wel gaan we natuurlijk voor het beste resultaat, maar ik geloof dat als je ergens voor gaat, dat je het bereikt. 

Kan ik zelf aanpassingen doen aan m'n website?

Ja zeker! Je krijgt een account en uitleg hoe je jouw website zelf kunt aanpassen. Je mag me ook altijd je vragen stellen.

Wil jij een highlevel website winnen?