Strategische Deep Dive

Eindelijk vrijheid en succes binnen handbereik
met een helder & persoonlijk actieplan

Jij wil het liefst een optimaal, vrij en gelukkig leven!

Je onderneming lijkt daar het perfecte middel voor. Niet alleen word je ontzettend gelukkig van het werk dat je doet, de groeimogelijkheden zijn met ondernemen eindeloos. En groei betekent vrijheid!

Maar als creatieve en enthousiaste ondernemer zie je overal kansen om dit te bereiken, en door jouw drive en toewijding heb je het nu vooral veel te druk. Aan je to-do lijst komt geen einde, waardoor het soms lastig wordt om te zien welke route naar succes de beste en snelste is voor jou. Een route waarbij je die heerlijke vrijheid ervaart, terwijl je een mooie inkomstenstroom uit je onderneming haalt.

Een Strategische Deep Dive geeft jou de helderheid die je nodig hebt, voor een duidelijke routekaart met de snelste weg naar een succesvol leven en bedrijf vol fijne uitdagingen, avonturen en vrijheid.

R

Je gaat naar huis met een strategie die het meest efficiënt is voor jouw groei en die past in je ideale agenda, met genoeg ruimte voor vrijheid.

R

Je trekt meer ideale klanten aan en genereert meer omzet dankzij een helder actieplan voor je website, aanbod en communicatie.

R

Je ziet waar de beste kansen voor je liggen om groter te groeien en weet exact wat je te doen staat om die kansen optimaal te benutten.

klantmatch training

Nu keihard werken zodat ik vroeg met pensioen kan, en dan kan genieten van mijn vrijheid? Dat duurt me te lang!

Ik wil die vrijheid nu al ervaren, de tijd en middelen hebben om te reizen, een vrije dag kunnen opnemen wanneer ik daar zin in heb, én niet bedolven worden onder een groeiende to-do list.

Dat ik hiervoor moest gaan ondernemen, werd me tijdens mijn jeugd als dochter van een ondernemer al duidelijk. Dus schreef ik me na mijn afstuderen in bij de KvK en kan ik inmiddels al 8 jaar ruim en vrij leven van mijn onderneming.

Maar ik weet ook hoe lastig het kan zijn om overzicht te houden tussen alle creatieve ideeën. Om de focus te behouden op wat werkt voor JOU, niet alleen omdat het omzet oplevert, maar ook omdat je er plezier en energie uithaalt. En hoe lastig het soms is om strategisch de beste weg te kiezen, door alle opties die er zijn en natuurlijk door je eigen blinde vlekken.

Precies daarom richt ik mij op creatieve, ambitieuze ondernemers zoals ik die willen genieten van hun bedrijf en hun vrijheid, om hen te helpen naar een onderneming en leven waar zij nu al gelukkig van worden.

voor een heldere routekaart naar JOUW succes

klantmatch training

“Mijn omzet per klant is meer geworden en ik vind het zelf ook fijner werken, omdat ik nu meer begeleiding bied en betere resultaten behaal met mijn cliënt. Ik merk dat ik minder vragen over de prijs krijg. Voorheen vonden ze de prijs vaak een issue en daar hoor ik nu bijna niets meer over. Mijn dienst wordt meer op waarde ingeschat”.

Rinske – Hormoon- en voedingstherapeut

Jouw vrijheid is geen droom die je voor later
hoeft te bewaren

Je kunt dit nu al ervaren, zelfs als CEO van je eigen bedrijf. Nu al kun je tijd, ruimte en de financiën krijgen die je nodig hebt om te reizen, avonturen te beleven en te genieten van hoe voor jou een vrij leven eruitziet.

Hiervoor hoef je echt niet 60 uur per week te zwoegen op die enorme lijst aan taken die je denkt te moeten doen. Het kan lichter, zelfs voor creatieve, ambitieuze ondernemers zoals jij.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een ander perspectief. Een paar ogen buiten jou en je bedrijf om te zien waar je groeimogelijkheden liggen en hoe je op de snelste manier je doelen behaalt vanuit een heerlijke, goed gebalanceerde agenda waar genoeg ruimte is voor de vrijheid waar je zo naar verlangt.

de eerste stap naar jouw ideale leven

Zo gaan we samen aan de slag

Voor een onderneming én leven met meer plezier, omzet en flexibiliteit.

Dit is wat je krijgt:

R

Je kunt kiezen voor een online strategiesessie, een dagdeel (of twee), een live strategiedag op een inspirerende plek of het 6-maandenprogramma.

Ik wil graag dat je kan kiezen voor wat het beste bij je past. Aan de hand van onze kennismaking kunnen we samen kijken waar jij en je bedrijf op dit moment de meeste behoefte aan hebben.

R

Goede voorbereiding

Je krijgt na ons kennismakingsgesprek een vragenlijst die past bij jouw doelen, zodat ik de juiste input van jouw krijg om de beste resultaten te behalen uit deze sessie. 

R

Je gaat hoe dan ook naar huis met een helder actieplan

Je weet exact wat je moet doen om zo snel mogelijk te komen waar je wil zijn. Hiermee voorkomen we dat je overweldigd raakt door alle mogelijkheden en je wil om op alle vlakken goed te presteren, en weet je de juiste focus te behouden op je groei.

R

Je ervaart weer rust, helderheid en een enorme motivatie om aan de slag te gaan

Want een snellere, efficiënte weg naar meer succes en vrijheid, daar gaat je ambitieuze en levenslustige hart nu al sneller van kloppen!

R

Je gaat van 1000 mogelijke strategieën naar een handjevol van de meest effectieve

En natuurlijk gaan we voor de meest innovatieve en creatieve strategieën, zodat jij je kunt onderscheiden en je plezier blijft houden in de uitvoering ervan.

R

Jouw creatieve ideeën komen tot leven

De unieke ideeën heb je wel, maar je wil ook graag helder hebben hoe je deze het beste kunt realiseren op het gebied van branding, marketing, de klantreis, webdesign, etc. Dit wordt voor jou helemaal duidelijk tijdens de Strategische Deep Dive.

Bonus: Actieplan

Jouw actieplan werk ik helemaal uit in een helder, overzichtelijk document die je er alleen maar bij hoeft te pakken voor de juiste focus.

De salespagina’s zijn zo belangrijk geworden voor de groei van ons bedrijf en het aantrekken van de juiste klanten!

De samenwerking met Manita is voor ons een belangrijke stap geweest in het verder professionaliseren van ons bedrijf. We waren ons er zeker van bewust dat hier kansen lagen, maar door deze stap te hebben gezet is dit echt concreet geworden. Het is van toegevoegde waarde dat iemand onafhankelijk van het bedrijf, met een open blik met concrete verbeterpunten komt voor je website en marketing. De concrete en praktische tips van Manita zijn zeer waardevol! En we hebben inmiddels een wachtrij.

Jildou – Gym & Psychologie medewerker

De aanvragen die ik via de website krijg, zijn serieuze aanvragen van mensen die bij mij passen.

De nieuwe website doet zijn werk goed!

Robert – Eigenaar glasservice bedrijf

Online Strategiesessie

R

Duidelijkheid over jouw route naar succes en vrijheid in een online sessie van anderhalf uur.

R

Voor concrete vraagstukken of juist voor wanneer je zoekt naar helderheid, maar niet precies weet waar je het kan vinden.

R

Sluit af met een helder actieplan richting een vrijer en succesvoller bedrijf.

Jouw investering: 297 euro

Live Strategiedag

R

Een duidelijk stappenplan voor alle essentiële elementen in je onderneming.

R

Samen een volledige dag aan de slag met je bedrijf op een inspirerende locatie

R

Inclusief gezonde snacks en een lunch, want een goed gevoede ondernemer is de basis voor een gezond bedrijf.

R

Na een maand hebben we weer (online) contact om de balans op te maken, voor jou om vragen te stellen en om een plan te maken voor de periode erna.

Jouw investering: 1250 euro
Pilot: 850 euro

Een half jaar aan je zijde

R

6 maanden lang toegewijde coaching voor een enorme transformatie in je bedrijf, leven, omzet en vrijheid.

R

Met 2 live sessies van 3 uur in een inspirerende omgeving.

R

Elke maand een online sessie van een uur.

R

Elke week een weekstart waarin we intunen op de week en de juiste focus leggen. 

R

Elke dag de mogelijkheid om je vragen te stellen via de chat.

Jouw investering: 4000 euro
Pilot: 2999 euro

Neem vandaag nog het besluit om te werken aan een werk- en privéleven
waar jij je helemaal succesvol en vrij in voelt!

Veelgestelde vragen

Waarmee gaan we aan de slag tijdens de strategiesessies?

Dat ligt geheel aan waar jouw groeikansen liggen en waar je momenteel tegenaan loopt. Onderwerpen die langs kunnen komen zijn: de klantreis, branding, positionering, aanbod, doelgroep, zichtbaarheid, je klantvijver vergroten, productiviteit, mindset, inzicht in valkuilen, inzicht in kwaliteiten en drijfveren vindbaarheid en website-optimalisatie.

Kan ik ook eerst een losse strategiesessie boeken om een beter beeld te krijgen van het 6-maandenprogramma?

Ja zeker! Als je eerst even wil “proeven” voordat we langere tijd samen aan de slag gaan, zijn een losse strategiesessie of een live strategiedag perfect!

Ik ben net begonnen met mijn onderneming, is dit dan ook iets voor mij?

Absoluut. Als starter is het juist fijn om iemand mee te laten kijken voor meer helderheid en een duidelijk actieplan, zodat je geen kostbare tijd en energie verliest aan zaken die je weinig tot niks opleveren. Vrijheid hoef je niet pas te ervaren na jaren ondernemen, dat kan al vanaf het moment dat je start.

Mijn bedrijf loopt al hartstikke goed en ik zit al aardig vol. Is dit aanbod voor mij dan wel nuttig?

Juist als je bedrijf goed loopt en je vol zit, is het slim om iemand met je mee te laten kijken om te zien waar we meer ruimte kunnen maken voor verdere groei. Daarbij streef ik er altijd naar om mogelijkheden te vinden die jou veel meer vrijheid geven, naast groei in omzet.

Ik heb interesse in de live strategiedag. Waar vindt deze plaats?

Voor een livedag zoek ik een fijne plek uit waar je creativiteit wordt geprikkeld. In overleg met jou bepalen we of deze plek halverwege tussen jou en mij gaan vinden of dat je in Friesland komt. Ook hecht ik heel veel waarde aan goed voor jezelf zorgen, aangezien jij de basis bent voor een bloeiende onderneming. Om die reden zal de livedag op een plek zijn waar we gezond, voedzaam en natuurlijk lekker kunnen eten.

Ben je er klaar voor een ultiem gevoel van vrijheid én groeiend succes in je leven en je bedrijf?

ik kijk ernaar uit om je te spreken!