Workation Spanje

In alle rust werken AAN je bedrijf onder de warme, Spaanse zon!

Je kunt eindelijk de tijd nemen om al je plannen ongestoord uit te werken, en dat ook nog eens in een prachtige omgeving!

Je staat heerlijk kalm op en start je dag met een rustige wandeling over het strand. Op de terugweg haal je lekkere, verse ingrediënten voor een gezond ontbijt. Terug in het penthouse nestel je jezelf op het terras met uitzicht op zee, geniet je van je voedzame maaltijd en heb je ontzettend veel zin en energie om aan de slag te gaan.

Vol inspiratie en creativiteit werk je al je mooie plannen uit, en zit je bijna te stuiteren van de positieve energie en je dromen die op deze plek opeens heel dichtbij zijn. Na een voldane ochtend werken, geniet je mindful van een gezonde lunch, stop je een businessboek en notitieboek in je tas en wandel je weer terug naar het strand. Op je ligbedje schrijf je al je inspiratie uit, met het ruisen van de zee op de achtergrond.

Eindelijk is er ruimte om te doen waar je de afgelopen maanden geen tijd voor had: heerlijk werken AAN je bedrijf!

R

Je komt nu eens wél toe aan alle plannen, ideeën en veranderingen die je al zó lang wil uitvoeren binnen je eigen bedrijf, zodat je onderneming eindelijk naar dat niveau getild kan worden waar jijzelf allang zit.

R

Je creativiteit, die onderdrukt werd of genegeerd moest worden tijdens de afgelopen drukke periode, krijgt eindelijk de ruimte om tot bloei te komen. Dit zorgt ervoor dat jouw ideeën nog krachtiger en scherper worden.

R

Doordat je niet wordt afgeleid door klusjes die je thuis moet doen, klanten die je nodig hebben of die groeiende takenlijst, kun je je volledig focussen op jezelf en je onderneming. Bijkomend voordeel: die lange takenlijst is bij thuiskomst een stuk korter, doordat je dankzij deze workation helemaal helder krijgt wat wel en niet bijdraagt aan jouw droomleven.

Voor een heerlijke ontspannen week die jou en je onderneming next level tilt.

website training

Ik was ongemerkt toch in die Nederlandse ratrace beland waar ik mezelf had beloofd nooit in te komen

Pas toen mijn lichaam steeds meer pijn begon te doen en mijn creativiteit afgestompt leek, besefte ik dat ik niet meer dat droombedrijf en leven had wat ik wilde. Om weer tot rust te komen, reisde ik met mijn familie voor een paar maanden af naar de bergen van Spanje, en al na de eerste dag wist ik: hier komen mijn bedrijf en ik weer tot bloei.

De rust en ontspannen manier van leven voelden zó ontzettend goed! Mijn lijf herstelde en mijn creativiteit stond weer aan. Ik werd weer mega-productief en kreeg vanzelf alle antwoorden die ik nodig had om mijn bedrijf en leven weer te vormen zoals ik dat graag wil.

In die periode besloten mijn zus en ik een appartement te kopen in Spanje, voor vakantieverhuur, voor onszelf om weer tot rust te komen en te werken aan ons bedrijf, maar óók omdat we dit zo erg gunnen aan andere ondernemers. Ondernemers zoals jij, die door alle drukte de connectie met zichzelf en hun ideale leven zijn kwijtgeraakt, en die in een heerlijke, inspirerende en rustgevende omgeving willen werken aan het bedrijf en leven van hun dromen.

om in alle rust en vol inspiratie te werken aan mijn bedrijf

website training

Zo zorgen we ervoor dat je het meeste uit de workation haalt

Voor je vertrek naar het zonnige Spanje hebben we samen een uitgebreide deep dive sessie waarin we ingaan op hoe jouw ideale bedrijf en leven eruitzien. We maken ook een actieplan zodat je in Spanje doelgericht kunt werken aan je dromen en doelen. En natuurlijk zit er in dat plan meer dan genoeg ruimte om lekker tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Juist dat gedeelte zorgt voor de creativiteit en inzichten die je nodig hebt voor jouw droomleven.

Tijdens de workation ben je alleen in het appartement of met je business buddies, maar sta je er zeker niet alleen voor. Ik ben er voor je (op afstand) om je te helpen met alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

en transformeer jezelf, je bedrijf en je leven in 7 heerlijke, inspirerende en ontspannen dagen.

Is je koffer al ingepakt?

Voor een transformerende week onder de zalige Spaanse zon?

Dit is wat je krijgt:

R

Strategische Deep Dive Sessie

Een uitgebreide Deep Dive Sessie inclusief lunch, zodat je goed voorbereid de workation ingaat, en er het beste en meeste uithaalt.

R

Een heerlijk penthouse met zeezicht

Zeven dagen in een heerlijk penthouse dichtbij El Puerto de La Duquesa, met een dakterras en uitzicht op zee. Zin om naar het strand te gaan? Dit ligt op slechts 5 minuten van het appartement. In het appartement vind je een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kleine kamers met een eenpersoonsbed. Je kunt er dus voor kiezen om alleen of gezellig met je business buddies te gaan!

R

Kick-off

Een (digitale) kick-off in Spanje waarin we jouw actieplan nog eens doornemen zodat je full focus werkt aan de juiste elementen om dichterbij je droomleven te komen.

R

Stel al je vragen!

Elke dag ruimte om vragen te stellen via de chat.

R

1:1 sessie

Op dag 3 een 1:1 sessie van een uur voor nog meer verdieping en scherpstelling, zodat je de overige dagen met nog meer focus werkt aan je dromen.

R

Alle handvatten die je nodig hebt

Alle tools en middelen die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van deze heerlijke tijd om aan je bedrijf te werken.

R

+ BONUS

Dit zie je als je het penthouse instapt 🙂

Workation Spanje: wanneer kan ik vertrekken?

R

Wil je ein-de-lijk de tijd kunnen nemen om te werken AAN je bedrijf?

R

Dit kunnen doen in een inspirerende omgeving waar je niet gestoord kan worden door dagelijkse dingen en je het ultieme vakantiegevoel ervaart?

R

In één week je onderneming naar het niveau brengen waar het allang hoort te zijn, zodat alles in je bedrijf eindelijk aansluit op waar jij als persoon staat?

Dan ben je van harte welkom in ons prachtige penthouse voor
een inspirerende, doelgerichte en ontspannen workation!

en wil kennismaken

Veelgestelde vragen

Is deze workation voor mij alleen, of kan ik ook mensen meenemen?

Wat jij het fijnst vindt! Je kunt ervoor kiezen om in complete rust te werken aan je dromen en doelen. Ga je liever met je business buddies zodat jullie elkaar kunnen inspireren, motiveren en genieten? Dat kan ook! Het appartement is geschikt voor 4 personen. 

Waar vindt de Workation plaats en hoe kom ik daar?

De workation is in het pittoreske Manilva, vlak bij El Peurto de La Duquesa en 20 minuten vanaf het authentieke Estepona. Het vervoer naar het appartement regel je zelf, maar ik help je heel graag met suggesties. Je kunt per vliegtuig vanuit Amsterdam in 3 uurtjes naar de luchthaven van Malaga. Vanaf daar is het met de auto nog een uurtje over een vlakke snelweg langs de kust. Je kunt een auto huren om naar het dorp te rijden, of een taxi bestellen.

Ik weet nog niet zeker of dit wat voor mij is, kunnen we even bellen?

Natuurlijk! Via deze link kun je een matchgesprek in mijn agenda plannen.

 

Zijn maaltijden inbegrepen bij de workation?

Maaltijden zijn niet inbegrepen. Wel ligt er een lijst voor je klaar met restaurants waar je heerlijk kunt eten, en een routekaart met winkels waar je essentiële producten kunt kopen. En natuurlijk is het penthouse uitgerust met een keuken met alle apparatuur en spullen die je nodig hebt.

Moet ik me tijdens de workation houden aan een planning?

Absoluut niet, je bent helemaal vrij om zelf in te vullen wanneer je aan je bedrijf gaat werken en wanneer je lekker gaat genieten van je vrije tijd. De enige vaste afspraken die er zijn, zijn de twee online sessies die je met me hebt gedurende de workation.

Moet ik spullen meenemen om te kunnen werken, of kan ik die vinden in het appartement?

Alle basic tools die je nodig hebt om te werken liggen in het appartement. Denk aan papier, pennen, potloden, geeltjes en markeerstiften. Je hoeft daarom alleen je laptop mee te nemen, naast natuurlijk je bikini, zonnebrand, wapperende zomerjurken… etc. ;).

Ik heb geen business buddies om mee te nemen, maar ik wil niet alleen. Wat nu?

Je bent niet de enige die (nog) geen business buddies heeft, en daarom koppel ik graag ondernemers aan elkaar voor de workation. Neem in dit geval even contact met me op via mail, zodat ik kan zorgen dat je bij de juiste mensen terechtkomt.

Ben je klaar voor meer rust, ruimte en tijd om een mega sprong in je business te maken?

ik kijk ernaar uit om je te spreken!