The Mind Body Business Solution

Transformeer naar een leven vol geluk, energie en succes!

Wil jij later terugkijken op een super mooi en zinvol leven? Waarin je geweldige avonturen hebt beleefd. Waar je met trots op terug kijkt? En waarover je de mooiste verhalen kunt vertellen? Wil jij herinnert worden als die ondernemer met een succesvolle business, die het leven van anderen veel mooier heeft gemaakt? Waardoor je zoveel meer voldoening en energie kreeg?

Dan is het tijd om je leven daar nu op in te richten.

Het zou namelijk eeuwig zonde zijn als je niet uit het leven haalt, wat er in zit. En jouw creatieve ideeën op de plank blijven liggen!

Wat ik veel zie bij ambitieuze ondernemers is dat ze hele creatieve ideeën hebben en daar met veel enthousiastme aan beginnen, maar dat het nooit echt van de grond komt. De meest voorkomende oorzaak is dat ze onder druk enorm perfectionistisch worden, waardoor ze hun einddoel nooit behalen. Ook een te volle agenda met klanten die veel energie kosten, houdt je tegen in het leven van je mooiste leven.

Omdat je altijd enthousiast bent om nieuwe ideeën uit te werken, op avontuur te gaan en plezier te maken, neem je niet altijd de tijd om te rusten en herstellen. Dit kan leiden tot stress en lichamelijke klachten. Allerlei zaken, die jou tegenhouden in een leven vol geluk, energie en succes!

Daarom heb ik The Mind Body Business Solution ontwikkeld. Een ervaring die jij je leven lang niet meer zult vergeten. Dit programma is compleet, life changing en groots. Jouw creatieve ideeën worden werkelijkheid en jij gaat vlammen! Een leven vol geluk, energie en succes, dat is wat je moet willen in je leven 💚

Manita_Postma_eigenaar_website_ontwikkeling
webdesigner friesland

Een complete ervaring

Ik geloof dat je moet werken met klanten waar je energie van krijgt, die jou waarderen en die jou goed betalen om voldoening te krijgen uit je werk. Ik geloof dat gezondheid, de juiste mensen om je heen, een duidelijk verlangen, allemaal bijdragen aan een mooi en succesvol leven. Zelf heb ik ervaren dat gezond eten, bewegen en ontspanning mij energie geven en in die actiemodus houden. Een duidelijke koers, een levensdoel, een heel sterk verlangen naar een geweldig leven, houden je gefocust en motiveren je om door te zetten. Dit zijn de ingrediënten voor een leven vol geluk, energie en succes!

Dat heb je nodig als ondernemer. Alleen de marketingkennis vergaren en toepassen is niet genoeg. Er is zoveel meer. En dat ervaar je als je met mij werkt.

Dit levert de cursus nog meer op:

R

Je creativiteit komt eindelijk tot bloei, zodat je de aandacht trekt van de klanten die jouw waarderen, goed betalen en waar je energie van krijgt. 

R

R

Ben jij klaar om de perfecte klant match te vinden?

review lemon n salt

Manon – De Laserkliniek

Ze werkt samen met Manita op het gebied van website ontwikkeling en kreeg website coaching.

Door de tips en adviezen van Manita heb ik geleerd hoe je met je teksten je beste klanten aan kunt trekken. Hierdoor ben ik anders gaan schrijven en denken. Voorheen schreef ik zakelijker, terwijl mijn benadering tijdens een behandeling juist persoonlijk is. Ik merk dat mijn manier van schrijven grote invloed heeft op het type klant dat ik aantrek. Ik trek nu via de site mensen aan die heel goed bij mij passen.

Gedreven professionals die graag met hun vak bezig zijn en willen dat hun website echt voor hen gaat werken, kunnen veel bereiken met de hulp van Manita.

Manita werkt secuur, schakelt snel, denkt met je mee en vooruit. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het resultaat is boven verwachting!

webdesigner friesland

De modules van ‘Vind jouw perfecte klant match’

  1. Ontdek je ware zelf en welke stappen je kunt zetten naar de beste versie van jezelf.
  2. Hoe je een perfecte klant match vindt die een enorme transformatie kan doormaken, dankzij jouw hulp.
  3. Hoe je jouw perfecte klant match filtert op je website en aantrekt naar je website.

Hoe het werkt?
Je krijgt direct toegang tot mijn leeromgeving, waar je meteen de Perfecte klant match methode leert toepassen op jouw situatie. Je kunt al je vragen over de training gemakkelijk stellen in de leeromgeving. Ik beantwoord een paar keer per week de vragen die gesteld zijn. De cursus is zo ingericht dat je voorkomt alleen kennis te vergaren en er volgens niets mee te doen. Je gaat in die actiemodus komen om de perfecte match te vinden. Ben jij klaar om met de tofste klanten te werken, die jouw die mega energieboost geven? En echt die waardering geven, waar je van droomt?

Jouw investering:
99 euro  37,50 euro

Jouw investering:
99 euro  37,50 euro

Manita Postma

Ik ben Manita Postma en ik geloof dat iedere ondernemer het in zich heeft om succesvol en gelukkig te zijn. Ondernemers staan er namelijk om bekend dat ze positieve harde werkers zijn en zich vastbijten in problemen die ze willen oplossen. Daar heb ik heel veel bewondering voor. Het doet me pijn als ik zie dat een ondernemer niet de waardering krijgt, die hij of zij verdient. En dat mensen nog onvoldoende inzien dat dit de echte specialisten zijn die anderen heel goed kunnen helpen. Daarom help ik ondernemers hun agenda vullen met de beste klanten. Ze krijgen dan niet alleen echt die waardering die ze verdienen, maar maken ook een positieve impact op het leven van anderen. Zo maken ze het leven van anderen en die van zichzelf vele malen mooier. Dat is toch geweldig?!

review lemon n salt

Reinouw – Arbeidspsycholoog

Ze werkt samen met Manita op het gebied van website ontwikkeling en kreeg aanbod coaching

Vooraf twijfelde ik wel of Manita mijn vakgebied wel zou ‘begrijpen’ en de juiste vertaling zou kunnen maken naar mijn klanten. Uiteindelijk was ik juist blij met hoe ze naar de inhoud, mijn aanbod en klanten keek, juist omdat zij er minder inhoudelijk in zit.

Onze samenwerking heeft een prachtige site opgeleverd. Maar ook  inzichten en het ‘meer vanuit de klant denken’. Ik denk dat ik (zoals zovelen) toch snel geneigd ben om mijn kennis zoveel en zo goed mogelijk over te willen brengen op mensen.

Maar Manita ‘denkt andersom’: dus niet vanuit jezelf en wat je kan, maar vanuit wat de klant nodig heeft. Het gaat om dingen die je eigenlijk wel weet, maar zodra het over je eigen vakgebied gaat, blijkt het toch lastig om daar met die afstand naar te kijken.

Manita stelde mij vragen die mij hielpen om vanuit de klant te denken. Mij werd ook duidelijk dat het om proces gaat dat niet in één dag klaar. En ik begreep dat ik keuzes moest maken: welke klant en welk aanbod passen écht bij mij? Ergens wist ik dat wel, maar Manita gaf me dat extra duwtje om te durven kiezen. En dat geeft rust.

Ik zou Manita’s hulp aanbevelen aan iedereen die bereid is te investeren in zichzelf en zijn klant. Aan ondernemers die houden van informeel contact en die openstaan voor een andere kijk dan ze misschien in gedachten hadden. En ik denk ook aan vrouwen die, net als ik, de stap maken om voor zichzelf te beginnen. Dan vind je toch een stukje herkenning bij Manita en dat zorgt voor verbinding. Manita denkt echt mee en verdiept zich in jouw klant en stelt alle vragen die nodig zijn, en dat helpt je om stappen te zetten die het verschil maken.

Wil jij werken met jouw perfecte klant match?

Cursus

Vind jouw perfecte klant match

Ontdek welke klant echt mega goed bij je past. Een klant die jouw juist waardeert, omdat je initiatief neemt of omdat je altijd zo lekker positief bent. In plaats van dat vervelend te vinden. Een klant die jou helemaal enthousiast appt: “Wauw! Dit heeft mij zo goed geholpen, jij doet echt iets heel bijzonders”. Dat geeft je toch heel veel energie? Niet waar?! En dat die klant jou natuurlijk ook nog super goed betaalt. Want dat moet je willen als ambitieuze ondernemer met zoveel kennis!

Jij weet inmiddels dat je meer impact maakt op klanten, als je kiest voor een specifieke doelgroep in je marketing. Ik ken veel voorbeelden van ondernemers die kozen voor klanten met veel geld. Dat leek de meest ideale doelgroep te zijn, toen ze hun website gingen ontwikkelen en social media gingen inzetten. Maar oh, wat heeft dit hen bloed, sweet en tranen gekost. En weet je waarom? Omdat ze helemaal niet op één lijn zaten op het gebied van samenwerken, communicatie en manier van werken. Dat geeft natuurlijk mega veel stress!

Ik wil niet zeggen, dat je je moet richten op een doelgroep met weinig geld. Daar word je ook niet gelukkig van. Maar een klant die heel goed past bij het type persoon die jij bent, zal je dat enthousiaste appje sturen. En die energieboost geven. En natuurlijk betaalt hij je goed. Je hebt hem toch ook mega goed geholpen?! Een klant die perfect bij je matcht, ziet dat!

Een klant maakt of breekt je levensvreugde. Hij geeft of kost je energie. Jij kunt je tijd één keer besteden. Doe je dat aan iemand die matige resultaten behaalt en energie kost? Of kies je er nu voor om te werken met mensen die de beste resultaten bij je halen en jou energie geven. Het is jouw keuze. Maar bedenk wel dat er veel mensen rondlopen, die jouw hulp goed kunnen gebruiken. En jou echt die energieboost geven, die je wilt krijgen. En daarom heb ik de Perfecte Klant Match Methode ontwikkeld. Zo krijg jij niet alleen een geweldig leven, maar ook die klant die jij helpt.

Er is zoveel veranderd..

Sinds ik werk met de aller tofste klanten, voel ik me zo dankbaar. Ik heb echt zoveel meer plezier en uitdaging in m’n werk en ik maak echt letterlijk wekelijks een vreugdedans door de woonkamer. Ik kan er zo van genieten, dat mensen zo’n grote transformatie doormaken. Ze zijn namelijk zo gemotiveerd en gedreven om de beste resultaten te halen met hun bedrijf. En dat geeft zoveel voldoening!

Die tofste klanten gun ik jou natuurlijk ook. En weet je waarom? Omdat jij een ondernemer bent die de levens van anderen privé of zakelijk verbetert. Hoe gaaf zou het zijn als jij het leven van iemand echt kan transformeren? En dat die persoon jou daar eeuwig dankbaar voor is? Hoe zou het voor je zijn als je je agenda helemaal zelf kunt bepalen, omdat je klanten dit respecteren? En jouw leven daardoor veel rijker en vrijer voelt. Ik lever daar graag een bijdrage aan, omdat het leven te kostbaar is om te werken met mensen die jou energie kosten in plaats van opleveren.

R

Je communiceert gericht naar jouw perfecte klant, zodat de juiste mensen enthousiast zijn om met je te werken.

R

Je leert jezelf heel goed kennen, zodat je weet hoe jij nog kunt groeien naar de beste versie van jezelf. Waar jouw perfect klant match echt van van z’n stoel valt.

R

Je leert wat er nodig is om jouw perfecte klant te filteren met je website en hoe je deze aantrekt naar je website.

Ben jij klaar om de perfecte klant match te vinden?

review lemon n salt

Manon – De Laserkliniek

Ze werkt samen met Manita op het gebied van website ontwikkeling en kreeg website coaching.

Door de tips en adviezen van Manita heb ik geleerd hoe je met je teksten je beste klanten aan kunt trekken. Hierdoor ben ik anders gaan schrijven en denken. Voorheen schreef ik zakelijker, terwijl mijn benadering tijdens een behandeling juist persoonlijk is. Ik merk dat mijn manier van schrijven grote invloed heeft op het type klant dat ik aantrek. Ik trek nu via de site mensen aan die heel goed bij mij passen.

Gedreven professionals die graag met hun vak bezig zijn en willen dat hun website echt voor hen gaat werken, kunnen veel bereiken met de hulp van Manita.

Manita werkt secuur, schakelt snel, denkt met je mee en vooruit. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het resultaat is boven verwachting!

De modules van ‘Vind jouw perfecte klant match’

  1. Ontdek je ware zelf en welke stappen je kunt zetten naar de beste versie van jezelf.
  2. Hoe je een perfecte klant match vindt die een enorme transformatie kan doormaken, dankzij jouw hulp.
  3. Hoe je jouw perfecte klant match filtert op je website en aantrekt naar je website.

Hoe het werkt?
Je krijgt direct toegang tot mijn leeromgeving, waar je meteen de Perfecte klant match methode leert toepassen op jouw situatie. Je kunt al je vragen over de training gemakkelijk stellen in de leeromgeving. Ik beantwoord een paar keer per week de vragen die gesteld zijn. De cursus is zo ingericht dat je voorkomt alleen kennis te vergaren en er volgens niets mee te doen. Je gaat in die actiemodus komen om de perfecte match te vinden. Ben jij klaar om met de tofste klanten te werken, die jouw die mega energieboost geven? En echt die waardering geven, waar je van droomt?

Jouw investering:
99 euro  37 euro

Manita Postma

Ik ben Manita Postma en ik geloof dat iedere ondernemer het in zich heeft om succesvol en gelukkig te zijn. Ondernemers staan er namelijk om bekend dat ze positieve harde werkers zijn en zich vastbijten in problemen die ze willen oplossen. Daar heb ik heel veel bewondering voor. Het doet me pijn als ik zie dat een ondernemer niet de waardering krijgt, die hij of zij verdient. En dat mensen nog onvoldoende inzien dat dit de echte specialisten zijn die anderen heel goed kunnen helpen. Daarom help ik ondernemers hun agenda vullen met de beste klanten. Ze krijgen dan niet alleen echt die waardering die ze verdienen, maar maken ook een positieve impact op het leven van anderen. Zo maken ze het leven van anderen en die van zichzelf vele malen mooier. Dat is toch geweldig?!

review lemon n salt

Reinouw – Arbeidspsycholoog

Ze werkt samen met Manita op het gebied van website ontwikkeling en kreeg aanbod coaching

Vooraf twijfelde ik wel of Manita mijn vakgebied wel zou ‘begrijpen’ en de juiste vertaling zou kunnen maken naar mijn klanten. Uiteindelijk was ik juist blij met hoe ze naar de inhoud, mijn aanbod en klanten keek, juist omdat zij er minder inhoudelijk in zit.

Onze samenwerking heeft een prachtige site opgeleverd. Maar ook  inzichten en het ‘meer vanuit de klant denken’. Ik denk dat ik (zoals zovelen) toch snel geneigd ben om mijn kennis zoveel en zo goed mogelijk over te willen brengen op mensen.

Maar Manita ‘denkt andersom’: dus niet vanuit jezelf en wat je kan, maar vanuit wat de klant nodig heeft. Het gaat om dingen die je eigenlijk wel weet, maar zodra het over je eigen vakgebied gaat, blijkt het toch lastig om daar met die afstand naar te kijken.

Manita stelde mij vragen die mij hielpen om vanuit de klant te denken. Mij werd ook duidelijk dat het om proces gaat dat niet in één dag klaar. En ik begreep dat ik keuzes moest maken: welke klant en welk aanbod passen écht bij mij? Ergens wist ik dat wel, maar Manita gaf me dat extra duwtje om te durven kiezen. En dat geeft rust.

Ik zou Manita’s hulp aanbevelen aan iedereen die bereid is te investeren in zichzelf en zijn klant. Aan ondernemers die houden van informeel contact en die openstaan voor een andere kijk dan ze misschien in gedachten hadden. En ik denk ook aan vrouwen die, net als ik, de stap maken om voor zichzelf te beginnen. Dan vind je toch een stukje herkenning bij Manita en dat zorgt voor verbinding. Manita denkt echt mee en verdiept zich in jouw klant en stelt alle vragen die nodig zijn, en dat helpt je om stappen te zetten die het verschil maken.

Wil jij werken met jouw perfecte klant match?