Boost je business, verrijk je leven

De Website met Rode Loper

“Wauw, wat goed dat je dit op deze manier kan doen zeg. Ik herken mezelf en mijn potentiële klanten er helemaal in. Het geeft me veel inzichten in hoe ik ze kan benaderen en helpen.”

Marlies – Opvoedcoach

Een winstgevende website die jou vrijheid geeft

Je wilt een mega professionele stijlvolle website die ideale klanten aantrekt als bijen naar een bloem vol nectar. Je wilt werken aan processen die jou meer ruimte in je week geven. 

Jij bent klaar om de wereld te laten zien dat jij het leven of bedrijf van anderen helpt te verbeteren. En gaat voor een bold move! Ze kunnen niet meer om jou heen.

Alles zelf uitzoeken? Daar heb je helemaal geen zin in en tijd voor. Je wilt weten welke marketingstrategie voor jou werkt en neemt het liefst de kortste route naar meer inkomsten. Dat snap ik en daarom geef ik je alle handvatten, kennis, sjablonen en tools om die bold move te maken.

Dit is de start van een nieuw hoofdstuk. 

R

Je leert hoe je een salespagina schrijft op basis van bewezen online gedragspsychologie.

R

Je leert met welke woorden je winnaars aanspreekt, zodat je klanten aantrekt die de beste resultaten behalen.

R

Je leert welke designkeuzes cruciaal zijn voor betere online resultaten.

Wil jij een winstgevende website en je leven verrijken? Met meer vrijheid en minder stress? Je bent welkom om jouw nieuwe hoofdstuk samen met mij in te stappen. Even sparren of de Website met Rode loper iets voor jou is? Plan hier je belletje.

“Wauw, wat goed dat je dit op deze manier kan doen zeg. Ik herken mezelf en mijn potentiële klanten er helemaal in. Het geeft me veel inzichten in hoe ik ze kan benaderen en helpen.”

Marlies – Opvoedcoach

klantmatch training

Een visionair heeft een zeurpiet filter nodig

Zelf ging ik van 80 uren per week naar 24-28 uren, zonder in te leveren op inkomsten (in tegendeel). Ik ging van veel stress naar rust in m’n hoofd, waardoor ik nog veel meer geniet van het leven. Onder andere door mijn aanbod slimmer in te richten, de juiste mindset aan te nemen, mijn website me taken uit handen te laten nemen en de kortste route te kiezen naar een agenda vol met leuke klanten.

Alle onderdelen die mij een succesvol bedrijf hebben gebracht, waar ik me zo vrij als een vogel in voel, heb ik in dit aanbod gestopt.

 

Samen maken we een masterplan, wat je meteen kunt inzetten voor een mega resultaat. Ik geef jou alle handvatten voor de kortste route naar meer ideale klanten en meer vrijheid in je business.

 

en behoud je energie voor jouw dromen

klantmatch training

Wow je hebt echt 100% gelijk over welke mensen wel
en niet bij me passen.

Ik waardeer dit heel erg en vind het mooi dat je ondernemers deze inzichten geeft. Het helpt me heel erg in de zoektocht naar de juiste doelgroep. Je omschrijft de punten heel helder die ik kan toepassen op m’n website.

Demi – Virtual Assistent

“Het is echt spot on hoe je beschrijft waar ik voor sta. Ik sta hier echt van te kijken. Het is heel herkenbaar, maar toch ook fijn om de bevestiging te krijgen dat dit echt de mensen zijn die veel waarde hechten aan mijn hulp en waar ik me op m’n website op kan richten. Dankjewel voor je kennis!

Bianca – Structuur coach

Jouw tijd is enorm kostbaar

Als je de keuze hebt, dan vul je je agenda natuurlijk het liefst met mensen die jouw hulp waarderen. En help je mensen aan mooie resultaten, waar ze je eeuwig dankbaar voor zijn. Ik zie een salespagina om mensen te helpen de juiste keuze te maken. Daarom is het zo mooi dat we al zoveel over jouw toekomstige ambassadeur weten. Jouw salespagina voelt als thuiskomen en voorkomt vele vragen, zodat jij je tijd kunt besteden aan wat jij belangrijk vindt. 

Omdat we weten dat jouw tijd kostbaar is, hebben wij het voorwerk gedaan en kun jij jouw Winnaars Salespagina binnen 3 dagen, 1 uur per dag stevig neerzetten. Zo voorkom je dat je iedere keer je salespagina weer aanpast op een andere doelgroep.

en bespaar je veel bloed, sweet en tranen.

“Het is echt spot on hoe je beschrijft waar ik voor sta. Ik sta hier echt van te kijken. Het is heel herkenbaar, maar toch ook fijn om de bevestiging te krijgen dat dit echt de mensen zijn die veel waarde hechten aan mijn hulp en waar ik me op m’n website op kan richten. Dankjewel voor je kennis!

Bianca – Structuur coach

Zal ik jou ook helpen?

Om in 3 dagen, een uurtje per dag jouw niche en salespagina op te bouwen?

Dit is wat je krijgt:

R

Overzicht (high level) klanttypen

Maak de juiste mensen enthousiast met de juiste invalshoek voor je teksten.

R

Indeling salespagina

Houd de aandacht vast, laat je waarde zien en zet de winnaars aan tot actie.

R

Power sheet

De basis om succes te behalen met je salespagina.

R

Outline voor ieder onderdeel op de salespagina

Pas easy gedragspsychologie en de klanttypen methode toe als een pro, zodat de beste inhoud uit je hart vloeit.

R

Review vragen

Review vragen die je kunt stellen, zodat je bezoekers enthousiast maakt om ook in te stappen.

R

Design tips

Hoe deel je je salespagina in, zodat mensen blijven lezen? Maak de beste designkeuzes.

Bonus: Stylesheet+

Deze krijg je van mij. Een overzicht die designkeuzes een stuk gemakkelijker en leuker maken. Pas op: je kunt verliefd worden op je eigen branding!

De salespagina’s zijn zo belangrijk geworden voor de groei van ons bedrijf en het aantrekken van de juiste klanten!

De samenwerking met Manita is voor ons een belangrijke stap geweest in het verder professionaliseren van ons bedrijf. We waren ons er zeker van bewust dat hier kansen lagen, maar door deze stap te hebben gezet is dit echt concreet geworden. Het is van toegevoegde waarde dat iemand onafhankelijk van het bedrijf, met een open blik met concrete verbeterpunten komt voor je website. De concrete en praktische tips van Manita zijn zeer waardevol! En we hebben inmiddels een wachtrij.

Jildou – Gym & Psychologie medewerker

De aanvragen die ik via de website krijg, zijn serieuze aanvragen van mensen die bij mij passen.

De nieuwe website doet zijn werk goed!

Robert – Eigenaar glasservice bedrijf

Jouw investering: 400 197 euro

De salespagina voor winnaars

R

Ben jij klaar om winnaars te helpen die de beste resultaten behalen, dankzij jouw hulp?

R

Wil jij je niet langer schamen omdat je salespagina niet langer meer klopt bij de persoon die jij nu bent of naar toe groeit?

R

Wil jij jouw energie alleen nog steken in gemotiveerde klanten en in alles waar je mega gelukkig van wordt?

Neem dan vandaag nog het besluit om echt van betekenis te zijn
voor mensen die jouw waarde inzien.

nu nog voor de pilot prijs

“Mijn omzet per klant is meer geworden en ik vind het zelf ook fijner werken, omdat ik nu meer begeleiding bied en betere resultaten behaal met mijn cliënt. Ik merk dat ik minder vragen over de prijs krijg. Voorheen vonden ze de prijs vaak een issue en daar hoor ik nu bijna niets meer over. Mijn dienst wordt meer op waarde ingeschat”.

Rinske – Hormoon- en voedingstherapeut

Veelgestelde vragen

Ik geef graag zelf m'n draai aan teksten en verbreek graag marketingregels, is hier ruimte voor?

Ik geloof dat als je vanuit je hart spreekt en jouw positieve energie in je teksten verwerkt in combinatie met de handvatten uit de Winnaar Salespagina, dat de vonken er vanaf vliegen. Dus ja, er is zeker ruimte voor je eigen inbreng.

Ik twijfel of ik wil kiezen voor een specifieke doelgroep, is het echt nodig voor De Winnaar Salespagina?

Wanneer iemand zich herkent in een verlangen, situatie, eigenschap, iets wat diegene leuk vindt, dan schept dat een band. Als je vraagt “Waar ga je heen op vakantie?”. En diegene benoemt het land waar jij echt helemaal verliefd op bent, dan schept dat meteen een band. Zo kun je dat ook zien bij het schrijven van je salespagina. De connectie met elkaar is het meest belangrijk. In de praktijk zie ik vaak dat mensen denken dat ze meerdere doelgroepen hebben of dat hun doelgroep heel breed is, maar vaak kom je er achter dat er overlapping is waar je op kunt inspelen. Mocht je twijfelen, plan dan even een gesprekje met me dan denk ik met je mee.

Ik heb zoveel aanbod ideeën, werkt dit dan voor mij?

Juist met heel veel aanbod ideeën is het heel fijn dat er al zoveel voorwerk is gedaan en dat jij jouw salespagina’s meteen goed kunt gaan ontwikkelen. Ik adviseer je om eerst één salespagina uit te werken voor één aanbod, zodat je het echt goed onder de knie hebt voordat je de rest gaat uitvoeren. Zodra je weet welke onderdelen belangrijk zijn, ga je jouw aanbod ook gemakkelijker verkopen aan klanten die bij je passen. En blijft het aanbod ook leuk om aan te blijven bieden.

Ik heb een digitaal product, werkt dit ook voor mij?

Ja deze theorie wordt veel toegepast bij ondernemers met een digitaal product of dienst. Vooral wanneer je iets gaat leren en daar geld voor over gaat maken, wil je een goed gevoel bij de persoon hebben die jou dat gaat leren en je goed voelen bij de manier waarop je dat gaat leren. Ook alle andere onderdelen dragen bij om de stap te zetten om het digitale product van je te kopen.

Ik ben niet technisch, is dat een probleem?

Nee, het is niet nodig om technisch te zijn om van De Winnaar Salespage een succes te maken. We leggen een stevige basis, zodat je de pagina ontwikkeling gemakkelijk kunt uitbesteden aan je webbouwer/webdesigner of aan ons (dan krijg je deze investering terug).

Ik heb nog geen website, is het al nuttig om hiermee te starten?

Ja, je legt hier echt een hele stevige fundering voor je website. Met deze basis bouw je veel gemakkelijker je website op. Je maakt je keuzes op bewezen online gedragspsychologie en schrijft vanuit je hart. Ook de designkeuzes worden je veel gemakkelijker gemaakt om hierna je site op te (laten) bouwen.

Ik besteed het bouwen van mijn website uit, kan ik de handvatten dan alsnog gebruiken?

Jouw webbouwer of webdesigner zal je heel dankbaar zijn dat je zo beslagen ten ijs komt. Je legt echt een hele stevige fundering en we houden rekening met een design die je met eigenlijk alle bekende systemen kunt bouwen. Zelf werken wij met WordPress Divi, waar je gemakkelijk aanpassingen kunt doen en veel mogelijkheden hebt.

Ik heb recent een nieuwe site laten bouwen, is het dan nog relevant?

Als je merkt dat je op dit moment nog klanten aantrekt die niet bij je passen, die je waarde onvoldoende inzien of waar je geen energie meer van krijgt. Dan is deze investering echt de moeite waard. Ook als je nu nog geen salespagina’s op je website hebt, maar een algemene lijst van diensten op je website hebt staan, ga je met de Winaar Salespagina echt het verschil maken. Voor jezelf en je klant. Twijfel je nog? Stuur me dan even een app’je 06 30 77 37 44 en dan check ik je nieuwe website even. Dan denk ik met je mee wat in jouw specifieke situatie de beste keuze is.

Ben jij klaar om ambassadeurs te verwelkomen?

maak het verschil en benut jouw volledige potentieel